Gepubliceerd op

17 december: Dieren in en rond de Sloterplas

Hierbij wil ik jullie laten weten dat volgende week woensdag de opening is van mijn kunstproject met de kinderen. Degene die in de gelegenheid zijn om te komen zijn van harte welkom.

Opening kunstproject : “dieren in en rond de Sloterplas”

Op woensdag 17 december om 14.00 uur wordt in de hal van het Bastion het kunstproject ”Dieren in en rond de Sloterplas” feestelijk afgerond. De geestelijke vader van het project is Eric de Haan, gegevens zijn bekend bij de auteur van dit bericht.

Wie en waar komt het initiatief vandaan

Eric is 60 jaar, creatief therapeut werkt met kinderen bij de Bascule en is lid van VVE Schutterstoren.
Samen met 9 andere bewoners vormt hij de Denktank Meer en Oever. Dit is een groep van actieve bewoners van Het Bastion, de Schutterstoren en ‘ t Waterfort. Denktank Meer en Oever is op 14 november 2007 van start gegaan en is een onderdeel van het project Buurtweb van Stadsdeel Osdorp. Zij ontwikkelen en realiseren verschillende ideeen die leiden tot meer contact en woonplezier in de buurt. Stadgenoot ondersteunt de Denktank en heeft zorggedragen voor een financiele bijdrage.

Kunstproject “Dieren in en Rond de Sloterplas”

Het beschilderen van houten paneeltjes (20×20 cm) met bovenstaand thema door kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Het Bastion, de Schutterstoren en ‘Waterfort onder begeleiding van een aantal volwassenen