Gepubliceerd op

Bewonersforum voor de Schutterstoren is geopend

Omdat de bewoners van De Schutterstoren zich hebben laten gelden als een mondige groep die tussen de VVE vergaderingen graag e.a. organiseren is er een bewonersforum aangemaakt. Het forum is er voor het uitwisselen van bewoners tips, hulp en voor het organiseren van leuke activiteiten (die vervolgens hier worden gepubliceerd).

bewoners_schutterstoren_info

Ga naar bewoners.schutterstoren.info om je in te schrijven. Let op! Dit forum is bedoeld alleen voor bewoners van de schutterstoren. De manier waarop we inschrijvingen goedkeuren sluit voor een groot deel andere mensen uit. Voer daarom ook je Voor- en Achternaam in als gebruikersnaam, zodat iedereen weet met wie men converseert.

Voor de procedure kan je meer informatie vinden op dit artikel over registratie op het forum.

Update: Oeps, de link naar het forum werkte niet naar behoren, dat is nu gecorrigeerd!