Gepubliceerd op

fotos, matten en ander nieuws

Wow, zo in het nieuwe jaar is het komkommertijd, maar natuurlijk is het niet echt helemaal stil. Hier een korte samenvatting.

Fotos

Allereerst wil ik jullie attentie vestigen op Flickr.com, een heel populaire foto website, heeft sinds kort ook een Schutterstoren.info groep. Dat betekend dat als je lid ben van Flickr, je de fotos kan toevoegen aan deze groep en natuurlijk ook binnen één oogopslag alle aan de schutterstoren gerelateerde fotos kan zien. Bekijk e.a. op www.flickr.com/groups/schutterstoren/.

Ik heb ook nog een mail gekregen van Tony Luijen. Hij mailde over zijn eigen foto site waar hij een aantal geweldige fotos van de Schutterstoren heeft. Zeker de moeite waard!

Matten

Dan is er natuurlijk nieuws over de matten (meer nieuws voor de bewoners, maar ook bezoekers). Om tijdens het schaatsseizoen te voorkomen dat mensen ook gaan schaatsen op het ‘dek’ (de houten en betonnen brug naar de entree), zijn er een aantal matten uitgeprobeerd. In samenspraak met de estetische commissie is gekozen voor een rode mat die -na aanschaf- uitgerold kan worden bij glad weer. Overigens, het matten initiatief is gedaan tijdens de VVE vergadering.

Bewoners Forum

Het bewoners forum heeft helaas geen vliegende start gemaakt. Er zijn wel flink wat aanmeldingen, maar nog weinig mensen hebben hun eigen verhaaltje of initiatief aangemeld in het forum. Het kan natuurlijk zijn dat het forum niet werkt, of niet helemaal. Als dat zo is, mail ons dan op: schutterstoren.info@gmail.com.

Het bewoners forum (bewoners.schutterstoren.info) is gemaakt voor de bewoners. Je kan en mag zomaar je eigen nieuwtjes, vragen en kwesties invoeren en natuurlijk reageren op dat van anderen 🙂