Gepubliceerd op

8 februari VrouwenSalon, thema verkiezingen

Een goede voorbereiding is het halve werk! Ben jij als Amsterdamse vrouw uit Nieuw-West betrokken bij jouw buurt? Wil jij weten hoe je de thema’s die voor jou van belang zijn onder de aandacht brengt van de toekomstige politica? Kom dan maandagavond 8 februari naar de VrouwenSalon.

Namens: Jennifer Meyer
Projectleider Vrouwenemancipatie
Nieuwe Kansen Nieuwe West
020-7989186 (algemeen) en 06-25252113

Wij verzorgen die avond een workshop, waarin je naast informatie over het hoe en waarom van het stemmen, samen met andere buurtvrouwen een eigen verkiezingsprogramma opstelt. In jouw verkiezingsprogramma bepaal jíj de thema’s! Die kunnen zijn: openbaar vervoer op loopafstand, betere kinderopvangmogelijkheden, een goede speeltuin om de hoek of meer algemeen een veilige, leefbare buurt.

Maar… daar blijft het niet bij!

Op zaterdag 13 februari biedt je jouw verkiezingsprogramma aan de vertegenwoordigers van de politieke partijen aan. In een speciale ‘raadsvergadering’ leg jij de aanwezige politica uit waarom die thema’s van belang zijn voor jou en heel Nieuw-West.

Programma VrouwenSalon Meer en Oever (8 februari)
Tijd: 19.00 uur – 21.30 uur
Locatie: Vrouw en Vaart, President Allendelaan 733

Programma Bijzondere raadsvergadering (13 februari)
Tijd: 16.00 uur – 18.00 uur
Locatie: Garage Notweg, Notweg 38

Na de raadsvergadering bestaat de gelegenheid om onder het genot van een lekker hapje te netwerken met de aanwezige politici. Deze feestelijke dag wordt afgesloten met de muziek van DJ Saida!

Dames, grijp je kans en laat op 8 en 13 februari jouw mooie vrouwelijke stem horen!