Gepubliceerd op

Glasvezel installatie, voltooid

Zo, na zes dagen hard werk door een man of 12 door alle verdiepingen is bijna iedereen aangesloten op het glasvezel netwerk van Glashart.

Er zijn natuurlijk hier en daar nog kleine dingetjes, zoals een meterkast die te vroeg dicht ging, of een kabeltje die los ging op het laatste moment, maar die worden maandag netjes opgeruimd en opgelost.

Nu is -voor degenen die graag supersnel internet willen- het spel van het juiste abonnement kiezen aangebroken. In de hal en tijdens de informatiedagen was KPN glasvezel natuurlijk goed vertegenwoordigd, maar er is natuurlijk keuze, zoals dat hoort. Elke aanbieder heeft zijn voor- en nadelen in prijs, compleetheid of zelfs snelheid.

Hoe het ook zij, we zijn trots dat we een volledige 100% installatie basis hebben, dat is best een taak, dank aan de mensen van Glashart voor hun inzet.