Gepubliceerd op

Schuttertoren.info is online

Welkom op schutterstoren.info. Dit is een website ter promotie van al het nieuws rond en informatie over de Schutterstoren.

De Schutterstoren is een prachtig gebouw aan het mooie Sloterpark in Osdorp, Amsterdam en ik (Peet Sneekes) ben een bewoner van een van de apartementen. 

Het leek me fijn om wat informatie te verzamelen over de Schutterstoren. Er is best veel beschikbaar, maar niet alles is verzameld op één plek. Mocht u nog onderwerpen of websites missen, dan hoor ik dat graag.

Dit is overigens niet persé een vervanging van bestaande blogs of websites. Ik probeer ze aan te vullen met dingen die ik heb gevonden. In het menu staat ook een overzicht van links naar overige bronnen van informatie voor De Schutterstoren en de buurt.

Meer informatie over deze site kan u vinden op de ‘Over deze site‘-pagina.