Gepubliceerd op

Schutterstoren in de Nederlandse Wiki!

Hoewel het vrij eenvoudig is om iets in Wikipedia te zetten, leek het ons toch de moeite waard om te vertellen dat de eerste schreden zijn gezet voor een ‘entry’ (lees: artikeltje) in de Nederlandse Wikipedia.

Om de Schuttertoren beter vindbaar te maken en een plek te bieden voor de belangrijkste feiten heeft ondergetekende een Wikipedia artikel geschreven over de Schutterstoren. In het artikel staan links naar de belangrijkste websites en artikelen en een referentie naar de Nieuwbouw prijs.

Wikipedia wordt vaak gebruikt als referentie bron of encyclopedie voor onderzoek en startpunt van informatie winning. Het bijzondere van Wikipedia is dat de artikelen door iedereen gemaakt en bijgehouden kunnen worden. Het waarheidsgehalte van de artikelen wordt op deze manier collectief onderhouden.

Als je zelf nog meer informatie heb, of je ziet dat er wat informatie fout is, dan kan je lid worden van Wikipedia en zelf een aanvulling of correctie maken. 

Lees meer!